Crăciun în haine muzicale

Decembrie 2016

Acum câteva zile, am fost din nou surprinși plăcut în ultima ediție Storyteller a acestui an. De această dată povestea a fost una muzicală, spusă în tandem, de pian și flaut. Convesațiile au trecut pe locul doi, temele muzicale ne-au introdus magic în lumea minunată a sărbătorilor de iarnă.

Cei doi povestitori, Aysel-Luiza Pușcașu – absolventă a Universității Naționale de Muzică București, Secția Interpretare – Pian – Clavecin și Andreea Ionescu – absolventă a Universității Naționale de Muzică București, secția Interpretare Muzicală – Flaut au demonstrat, pe lângă experiența concertistică dobândită în cadrul proiectelor și recitalurilor la care participă în mod constant, că știu să împărtășească cu cei mici bucuria de a descoperi un instrument muzical.

Poate de aceea Moșul cel darnic, le-a dat o sarcină importantă la această întâlnire de sâmbătă și le-a rugat pe ele să împartă cadourile pe care ni le-a trimis.Și în această ipostază, de Crăciunițe, fetele s-au descurcat excelent.

Cum era de așteptat, toată lumea s-a simțit minunat, mai ales că, după concert, o parte din spectatori ne-au delectat cu câteva cântece și poezii „de sezon”.

Vă dorim Sărbători Fericite! Merry Christmas & A Spectacular 2017!