Prietenii noștri

Această pagină este dedicată promovării prietenilor noștri.

Editura Litera

Mai mult decât o editură, Litera e un mod de a înţelege cartea. Ca o sinteză între tradiţie şi modernitate. Iar dumneavoastră, cititorii noştri, sunteţi partenerii de încredere în acest demers curajos.
O ofertă editorială pentru toate gusturile şi pentru toate nivelurile de pregătire. De la ficţiune, istorie, bestseller internaţional şi ghiduri turistice, până la cărţi pentru copii, dicţionare şi auxiliare de limbi străine, enciclopedii şi atlase. O calitate ireproşabilă a tiparului. O selecţie riguroasă, făcută de specialişti, pe baza cererilor unui public exigent. O echipă tânără, formată din profesionişti cu experienţă în domeniu!
Ne bucurăm să vă anunţăm că Editura Litera oferă clienţilor Mortimer English Club titlurile sale la un preţ special şi vă recomandăm colecțiile pentru copii din Litera Mică!

Usborne Publishing

Usborne Publishing este liderul editurilor independente din Regatul Unit al Marii Britanii. Publicăm cărţi pentru copii de orice vârstă, de la bebeluşi până la adolescenţi.
La Usborne credem că cele mai bune cărţi pentru copii sunt antrenante, colorate, ilustrate cu umor şi atenţie la detaliile vieţii de zi cu zi.

Încă de la înfiinţarea sa din anul 1973, Usborne a devenit editura pe care atât copiii cât şi părinţii o preferă pentru cărţile amuzante ce fascinează şi trezesc interesul cititului în întreaga familie.
Clienţii Mortimer English Club Bucureşti beneficiază de reduceri atunci când comandă cărţile editurii Usborne.

iTEP

Testul internațional iTEP - The International Test of English Proficiency - este un instrument inovator de evaluare a cunoştinţelor de limba engleză dezvoltat de compania americană Boston Educational Services.

iTEP stabilește un nou standard prin flexibilitate în programarea testului și prin promptitudine în transmiterea rezultatelor. Este acceptat, alături de alte teste internaționale de renume, de către birourile de admitere a sute de licee și universități din Statele Unite ale Americii și din întreaga lume. Foarte multe instituţii cu predare şi comunicare în limba engleză folosesc acum iTEP pentru evaluarea cunoștințelor de limbă engleză a candidaţilor, atât în mediul academic cât și în cel de afaceri.